Tip E – monorail vitlo

Vitlo za mosnu dizalicu s jednim glavnim nosačem, najčešće korišteno vitlo u nižim područjima nosivosti između 1 t i 16 t.

Tip U – monorail vitlo s dvostrukim kolicima

Monorail vitlo s dvostrukim kolicima za mosnu dizalicu s jednim glavnim nosačem, za velike terete i velike visine dizanja. Nosivosti od 6,3 t do 25 t.

Tip S – vitlo za bočnu ugradnju

Vitlo za bočnu montažu na mosnu dizalicu s jednim glavnim nosačem karakteristično je po svojem položaju kuke pored glavnog nosača, za nosivosti od 1 t do 10 t.

Tip D – standardno vitlo za dva glavna nosača

Standardno kompaktno vitlo za mosnu dizalicu s dva glavna nosača, za srednje terete do 63 t. Poseban način spoja konstrukcije s bočnim nosačem mačke (zglob) osigurava pozitivan kontakt sva četiri kotača s podlogom.

Tip DA – vitlo smanjene visine

Vitlo smanjene visine za mosnu dizalicu s dva glavna nosača. Za razliku od tipa D, poprečni nosač vitla spušten je između bočnih nosača i visina je smanjena na minimum. Koristi se u prostorima s vrlo malo mjesta iznad dizalice (krana), kao alternativa tipu DQA, također vitlu smanjene visine.

Tip DQA – vitlo ultra smanjene visine

Kompaktno vitlo ultra smanjene visine za mosnu dizalicu s dva glavna nosača, s mačkom za terete do 40 t. Ultra-smanjena ugradbena visina. Uzdužna osa bubnja u smjeru vožnje mačke. Dva pogona za vožnju mačke, zglobni spoj s bočnim nosačima mačke u cilju postizanja pozitivnog kontakta sva četiri kotača s podlogom.

Tip Z – vitlo s dva bubnja

Vitlo s dva bubnja za mosnu dizalicu s dva glavna nosača, standardno užetno vitlo za heavy duty transportne primjene. Područje nosivosti između 8 t i 120 t.