Tvrtka

Što trebate znati o nama

Letter of authorizationAbus.pngReference
small1.jpg

 

Hoistec je tvrtka specijalizirana za rješenja rukovanja materijalom u industriji s posebnim naglaskom na industrijske dizalice i dizaličnu opremu (industrijske mosne dizalice s jednim ili dva mosta, stupne i zidne konzolne dizalice, lančana i užetna vitla). Osoblje Hoisteca ima dugogodišnje iskustvo u projektiranju i primjeni rješenja iz područja transporta u industriji kao i održavanju te modernizaciji postojećih rješenja.

Hoistec je regionalni partner jedne od vodećih njemačkih tvrtki u proizvodnji industrijskih dizalica, tvrtke Abus Kransysteme GmbH koja je certificirani dobavljač opreme i jamac neupitne njemačke kvalitete.

Već od prvog poziva naših klijenata, osobitu pažnju posvećujemo specifičnostima njihovih proizvodnih postupaka i procesa te ih savjetujemo u odabiru optimalnih rješenja. Mnogi industrijski strojevi na prvi pogled izgledaju slično, ali u stvarnosti nisu. Oprema treba biti odabrana tako da je usklađena s tehničkim zahtjevima krajnjeg korisnika, a njezin životni vijek istovremeno usklađen sa suvremenim tehničkim propisima i standardima temeljenima na strogoj europskoj regulativi. U Hoistecu ćete dobiti personalizirani pristup i tehničko rješenje s kojim ćete biti vrlo zadovoljni.

U Hoistecu osobitu pažnju pridajemo servisnim aktivnostima - održavanju. Odobreni smo dobavljači rezervnih dijelova za dizalice ABUS i DEMAG koje ćemo isporučiti i po vašoj želji ugraditi. Svi su postupci i zahvati održavanja dokumentirani i u skladu s procedurama proizvođača.

Osoblje Hoisteca u posljednjih dvadeset godina aktivno je sudjelovalo u donošenju nacionalnih tehničkih propisa iz područja rukovanja materijalom kroz članstvo u tijelima Državnog zavoda za normizaciju i mjeriteljstvo. Također je rukovodilo velikim brojem ostvarenih projekata, od isporuka najmanjih i najjednostavnijih radioničkih dizalica do zahvata na najvećim dizalicama na području bivše države.